このページのリンク

Comprehensive reviews in food science and food safety

URL
書誌ID SS00000077
コメント 「Journal of food science」(Food Science Education Package)

所蔵情報を非表示

1-18+ 2002-2019 電子ジャーナル

書誌詳細を非表示

出版者 [Chicago, Ill.] : Institute of Food Technologists
出版年 [2002-
本文言語 英語
別書名 略タイトル:Compr. rev. food sci. food saf
キータイトル:Comprehensive reviews in food science and food safety
一般注記 Summary: Focuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history
Mode of access: World Wide Web
HTTP:URL=http://www.blackwell-synergy.com/loi/crfs
著者標目  Institute of Food Technologists
件 名 LCSH:Food -- Research Periodicals  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Safety measures Periodicals  全ての件名で検索
ISSN 15414337
NCID AA12190565 WCLINK
刊行頻度 季刊 (年4回刊)

 類似資料